Hääkuvauksesta

Kuvaammeko potretit eli häämuotokuvauksen teistä kahdesta, vihkitilaisuuden, puolen päivän tai koko päivän dokumentaarisen hääkuvauksen? Räätälöin teille sopivan paketin.

Potretit
Potrettikuvaus tallettaa teidät ikimuistoisen päivänne lookissa. Jos teillä on pieni budjetti, valitkaa vain tämä kuvaus. Kuvaus sisältää 30 min kuvauksen ja koevedokset. Kuvaan potretteja vain Tampereen seudulla.

Vihkitilaisuuskuvaus
Antakaa vieraiden nauttia koskettavasta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta, kun valokuvaan juhlatilaisuutenne sen arvokkuuden huomioiden. Kuvaus sisältää  noin 50 digikuvaa. Kuvaan pelkän vihkitilaisuuden vain Tampereen seudulla.

Puolen päivän dokumentaarinen hääkuvaus
Kuvaus sisältää potretit, vihkitilaisuuden kuvaamisen sekä onnittelujen kuvaamisen vihkitilaisuuden jälkeen juhlapaikalla. Tämä on suosituin kuvauspaketti. ja se sisältää potrettikuvauksen koevedoksineen, vihkitilaisuudesta noin 50 digikuvaa ja onnitteluista tyypillisesti 40-80 digikuvaa. Puolen päivän kuvaukset Pirkanmaalla.

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus
Useimmiten koko päivän hääkuvaus alkaa potrettien kuvaamisella ja jatkuu vihkitilaisuuden jälkeen juhlapaikalla. Kuvaus kestää kimpunheiton ja kakunleikkauksen kautta häävalssiin ja rauhalliseen tai riehakkaaseen juhlimiseen. Koko päivän kuvauksen hinta on yleensä sisällöstä riippuen 590-1200e. Kuvaus sisältää tyypillisesti 300-600 digikuvaa ja potrettien koevedokset

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopivin kuvaus!